Zoeken

Je wilt jouw chalet of vakantiewoning verkopen?

Wat is het eerste dat je doet als je je huidige chalet of vakantiewoning wilt verkopen?

Juist, dan bel je uwtweedehuismakelaar, ook als u een stacaravan, klein vakantiehuisje of juist een extra opvallend groot vakantiehuis hebt! Wij nemen graag je huidige chalet of vakantiewoning in bemiddeling voor verkoop. Eigenlijk hoef je daar zelf niet veel voor te doen, behalve dat de woning beschikbaar is voor de verkoop. Samen met de uwtweedehuismakelaar bespreek je een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. Wij doen de rest.

En die rest is?

Uwtweedehuismakelaar doet de promotie, ontvangt de geïnteresseerden, regelt de financiën en introduceert de nieuwe gasten op het park. Ondertussen zorg je zelf goed voor je mobiele bungalow en de tuin, zodat alles er piekfijn uitziet. We hoeven je vast niet uit te leggen dat dat een voorspoedige verkoop ten goede komt. Het maakt daarbij niet uit of u een klein chalet hebt of een dure vakantiewoning: wij ontzorgen u van A tot Z.

Hoe komen we tot een verkoopprijs?

Het waarderen van de waarde van je stacaravan, chalet of vakantiewoning heeft met vele factoren te maken. Natuurlijk denk je als eerste aan de reeds gedane investeringen of de ligging, of het unieke plekje. Maar wist je dat leeftijd, omgevingsplannen en het parkreglement van invloed zijn op de waarde? Als specialist in de markt beloven we je dat een waardebepaling bij ons in goede handen is.

Hoe lang duurt het tot het verkocht is?

We kunnen je niet precies zeggen op welke termijn je chalet of vakantiewoning verkocht is. Waar wel wat van te zeggen valt, is dat wij een succesvolle historie hebben met verkochte mobiele bungalows. 

Maak meteen een afspraak