Zoeken

Header - Projecten Parc Vosselande

Parc Vosselande

Wegdromen in de weidse natuur rondom de voormalige zeearm De Rietkreek. Genieten van de privacy in het bos De Stelle dat alleen al door het feit dat acht meter hoger ligt dan de rest van het gebied een blikvanger is. Of bij de Zoutesluis de ogen laten rusten op de verre horizon. Parc Vosselande staat voor een groots ‘oneindig’ investeerdersperspectief en vakantieplezier! Dit park in Nieuw-Vossemeer staat voor klasse, door de architectuur en de bouwmaterialen van de 36 twee-onder-een-kap woningen, dankzij de landschappelijke parels die binnen de parkgrenzen worden gerealiseerd en door de aansprekende ligging.

Blok 1 - Projecten Parc Vosselande

Ligging

Parc Vosselande ligt in Nieuw-Vossemeer in het uiterste westen van Noord-Brabant, vlak bij Roosendaal en Bergen op Zoom en ook niet ver van de Belgische grens. Het vakantiepark in wording heeft dan ook een ideale ligging: grofweg in het midden van de route naar enerzijds Rotterdam en anderzijds Antwerpen. Het park ligt verder vlak bij de Zeeuwse water en daarmee dicht bij de stranden en pittoreske dorpen die Zeeland zo kenmerken. Ook is het een ideaal startpunt voor de ‘oostelijke route’: Breda is op veertig minuten rijafstand gesitueerd.

Blikvangers zijn, buiten de vroegere zeeverbinding De Rietkreek en het bos De Stelle, de monumentale panden van Nieuw-Vossemeer: dit dorp straalt in alles kwaliteit uit en dat is vertaald naar het park.

Het park

De omgeving van Parc Vosselande staat voor rust en ruimte en daar sluit het vakantiepark naadloos op aan. Niet alleen is elk van de vakantiewoningen is gesitueerd op een ruime kavel, het hele park is ruim opgezet met een speels karakter. Speels in die zin dat er een mooi speelterrein voor de kinderen is, maar het gaat verder dan dat. Dit komt vooral tot uiting in het slingerende toegangspad inclusief een klein wandelpark met een zogeheten voedselbos aan de rand van het park. Ook heeft u, buiten een eigen parkeerplaats voor de deur, het comfort van een algemeen parkeerterrein voor gasten. De groene omzoming maakt dat, ondanks het ruimtelijke gevoel, het park een gevoel van privacy uitstraalt.

De vakantiewoningen

Wanneer je een doorsnee chalet kunt vergelijken met een rijtjeswoning in de reguliere woningmarkt, dan zijn de vakantiewoningen op Parc Vosselande villa’s. En dan ook nog eens van een zeer innovatief karakter, want elk van de verblijfsaccommodaties zijn volledig remontabel, circulair en energieneutraal. Het duurzame karakter van elk van de woningen wordt onderstreept door een warmtepomp, acht zonnepanelen op het dak, een zogenaamd grijswater-systeem voor de opvang en hergebruik van hemelwater.

Er worden drie typen vakantiewoningen ontwikkeld: type Eekhoorn, type Ree en type Das. Het type Eekhoorn onderscheidt zich door de gevel met oranjerode steentrips, type Ree ontleent zijn identiteit vooral aan de gevel met bamboe en type Das heeft een gevel met halfhout rabatdelen in de kleur antracietgrijs.

De gevel maakt tezamen met het zadeldak, de erker annex berging aan de zijkant van de woning, het terras en de eigen parkeerplaats het aanzien van buiten robuust. Ook de kavelgrootte, variërend van 226 tot 405 vierkante meter, draagt bij aan de grootse uitstraling. Van binnen straalt de woning warmte en huiselijkheid uit met één aangesloten leefruimte van voor tot achter. Hier bevinden zich de woonkamer, onderverdeeld in een eet- en een loungehoek alsmede de open keuken. Aansprekend detail zijn verder de openslaande deuren naar het terras.

De totale gebruiksoppervlakte van elk van de twee-onder-een-kap woningen is 71 vierkante meter. Wilt u meer ruimte? Het is ook mogelijk de ‘gedeelde’ vakantiewoning als één villa te kopen!

Waarom kopen op Parc Vosselande?

  • Omgeving staat voor kwaliteit in alle opzichten;
  • Het zijn vakantiewoningen die qua aankleding, omvang en innovatief karakter ‘tonen’. Daarmee staan ze garant staan voor veel vakantieplezier en een interessant investeerdersperspectief;
  • Het park is ook een ideale uitvalsbasis voor dagtrips verder weg.

Bent u geïnteresseerd in een hoogwaardige vakantiewoning op een absolute A-locatie? Informeer dan naar de beschikbaarheid.

Blok 2 - Projecten Parc Vosselande