Zoeken

Vakantiepark Capfun Zeumersehof

Capfun Zeumersehof ligt in het buitengebied van Voorthuizen, direct in de Veluwse natuur. Het chaletpark is ingericht op rust en recreatie. De Zeumersehof is recent geheel geherstructureerd. 

De camping beschikt over een binnenzwembad, een buitenzwembad, een zwembad onder een overkapping die opengeschoven kan worden en twee peuterbaden waarvan eentje met een heel gaaf waterspeeltoestel in de vorm van een Vikingboot.

De Veluwe ligt centraal in Nederland en biedt oneindig veel fietsmogelijkheden. Geniet van de mooie natuur, het Willbrinkbos, het recreatiegebied Zeumeren en de gezellige dorpjes in de buurt zoals Putten of Nijkerk. Laat je verrassen door het prachtige Paleis het Loo, bezorg de kleintjes de dag van hun leven bij de Julianatoren, bewonder de onderwaterwereld bij het Dolfinarium of ga lekker winkelen in gezellig Apeldoorn dat op nog geen 30 minuten van de camping ligt! 

In de schitterende bossen rondom De Zeumersehof kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Golf- en Countryclub Edda Huzid met zijn 18-holes golfbaan ligt bovendien op slechts 3 kilometer afstand van het park.Verder kunt u op fietsafstand genieten van het recreatiegebied Zeumeren. Hier bevinden zich een grote zwem- en surfplas, zandstrandjes en het overdekte avonturenparadijs SchatEiland.


Het park is het gehele jaar door geopend. Huisdieren zijn onder voorwaarden toegestaan.

Neem contact op met Uwtweedehuismakelaar

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie over de recreatiewoningen.

Maak een afspraak

Adres 
Kieftveen 30
3781 PP Voorthuizen

Contactinformatie
T: 085 047 1603
E: verkoop@uwtweedehuismakelaar.nl