Zoeken

Vakantiepark Arnhem

Vakantiepark Arnhem ademt in alles de Veluwe uit!  Op het nabij gelegen mooie Nationaal Park De Hoge Veluwe raak je nooit uitgekeken. Dat betekent dagelijks plezier, want vanaf Vakantiepark Arnhem kun je Nationaal Park de Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom gemakkelijk per fiets of wandelend ontdekken. Twee schitterende hoogveengebieden waar genoeg moois te ontdekken valt.

Geniet verder van rust en natuur op Vakantiepark Arnhem. Door de ligging op de Veluwe kom je tot rust, kun je heerlijk wandelen en geniet je volop van de natuur.

Het overdekte buitenzwembad is het gezellige middelpunt van het park. Zon, regen, of toch weer zon? Het maakt allemaal niet uit, want het zwembad is voorzien van een schuifdak. Er kan dus altijd gezwommen worden. Daarbij is het zwembad omringd door een grote ligweide waarop iedereen tot rust kan komen.

In de Nederlandse schoolvakanties is er een enthousiast animatieteam aanwezig. Zij weten keer op keer een verrassend en gevarieerd programma te organiseren. Toffe musicalshows, knutselochtenden, speurtochten, disco-avonden en sportwedstrijden. De kinderen staan iedere ochtend te trappelen om weer mee te mogen doen met het animatieteam. Op Vakantiepark Arnhem heerst een heerlijke ontspannen sfeer. Om dit gevoel vast te houden ligt midden in het bos het mooie café/restaurant 'Veluwse Hoeve' met terras. Geniet hier van een lekker bord met frietjes en een sateetje, terwijl je de geur van dennennaalden inademt. Er zijn genoeg mogelijkheden om je op sportief vlak te vermaken. Tennissen, basketballen, volleyballen en midgetgolfen. De kinderen zijn in ieder geval waarschijnlijk niet meer van de grote airtrampoline af te slaan.

 

Neem contact op met Uwtweedehuismakelaar

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie over de recreatiewoningen.

Maak een afspraak

Adres 
Kemperbergerweg 771
6816 RW Arnhem - Schaarsbergen

Contactinformatie
T: 085 047 1603
E: verkoop@uwtweedehuismakelaar.nl