Zoeken

Parc Vosselande

Parc Vosselande

Parc Vosselande staat voor rust en ruimte, met de Zeeuwse wateren bovendien nabij

Rust en ruimte met weidse uitzichten, dat is de eerste indruk van Parc Vosselande en het dorp Nieuw-Vossemeer waar ze bij hoort. Blikvanger qua natuur in de omgeving is de Rietkreek, een verwijzing naar de verbinding met de zee die hier vroeger was. De Rietkreek kent nog steeds moerassige oevers, de zeearm waaraan het dorp Nieuw-Vossemeer vroeger lag is vergraven tot het Schelde-Rijnkanaal. Kortom, wie wil genieten van waterrecreatie en watersport hoeft daarvoor maar kort in de auto te zitten, want de Zeeuwse wateren zijn nabij.

De omgeving biedt echter meer, zoals het bosgebied De Stelle waar het heerlijk wandelen is. Dit park in het uiterste westen van Noord-Brabant is tegelijkertijd ook nabij stedelijke voorzieningen gesitueerd: zowel Bergen op Zoom als Roosendaal ligt binnen een half uur rijafstand.

Het vakantiepark zelf past naadloos in de omgeving: de 36 robuuste, grote twee-onder- een- kap vakantiewoningen passen bij de vele markante Rijksmonumenten in en rondom Nieuw-Vossemeer. Ze zijn bovendien energieneutraal inclusief zonnepanelen en een zogenaamd grijswater-systeem voor de opvang en hergebruik van hemelwater. Ook staan ze op grote kavels waardoor veel privacy een zekerheid is. Een klein wandelpark en een speelterrein voor de kinderen maken dit park helemaal af.

Type Das, Type Eekhoorn en Type Ree
Parc Vosselande
4 personen
Bouwjaar 2024
vanaf € 273.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met Uwtweedehuismakelaar

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie over de recreatiewoningen.

Maak een afspraak

Adres 
Veerweg
Nieuw-Vosselande

Contactinformatie
T: 085 047 1603
E: verkoop@uwtweedehuismakelaar.nl