Zoeken

Molecaten Park De Leemkule

Molencaten Park De Leemkule biedt het beste van vier werelden

Een vakantiepark met een omgeving die zeer divers is en daarom elke dag weer inspireert: Molencaten Park De Leemkule is kortom een verwennerij voor de ogen. Dit park bij Hattem is omringd door drie verschillende landschapstypen: de uitgestrekte uiterwaarden langs de IJssel, de bosrijke Noord-Veluwe en het polderlandschap in het noorden.

Daarnaast is de eeuwenoude Hanzestad zelf een trekpleister met zijn authentieke smaakwinkeltjes en sfeervolle horeca. Opvallend is verder dat Hattem niet minder dan drie musea huist: beeldende kunst, historie en archeologie staat centraal in het Voerman Stadsmuseum Hattem, het Anton Pieck Museum herbergt een fraaie collectie van deze meester en in het Nederlands Bakkerijmuseum is op een manier vol beleving de geschiedenis van brood en banket weergegeven. Voor wie het pittoreske Hattem wil inruilen voor meer stedelijk vertier: Zwolle ligt slechts op tien minuten rijden.

Het park zelf heeft een rijk faciliteitenniveau met een binnen- en buitenzwembad, een sauna, een minigolf, een tennisbaan, een groot speelterrein met diverse toestellen en meer.

Verkocht
BK Contessa 008
Molecaten Park de Leemkule
6 personen
Bouwjaar 2003
€ 17.750
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met Uwtweedehuismakelaar

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie over de recreatiewoningen.

Maak een afspraak

Adres
Leemkuilen 6
8051 PW Hattem

Contactinformatie
T: 085 047 1603
E: verkoop@uwtweedehuismakelaar.nl