Zoeken

Landgoed De Scheleberg

Beleef één van de mooiste parken van Nederland: Landgoed de Scheleberg

De eerste indruk is er direct één van wauw: de indrukwekkende oprijlaan, de statige bomenrijen en de hoogwaardige vakantiewoningen maken dat Landgoed de Scheleberg in vele lijstjes met daarop de mooiste vakantieparken van Nederland terugkomt. Het hoogwaardige faciliteitenniveau met onder meer veelzijdige horeca en een buitenzwembad onderstreept die status.

En dan is er uiteraard de ligging: niet alleen midden in de Veluwe maar ook op slechts drie kilometer afstand van het Geografisch Middelpunt van Nederland. De Lindeboomsberg met de grote zwerfkei is echter niet alleen om die reden een bezoek waard: de directe omgeving van de Lunterse Goudsberg is prachtig met bos, stuifzand en heide waarop zogeheten heidekoeien lopen.

De Lunterse locatie maakt Landgoed de Scheleberg ook een ideale uitvalsbasis: de ligging midden in Nederland betekent dat je in een half uur of sneller in Apeldoorn, Amersfoort of Arnhem bent. Kortom, je bent zo in de Apenheul en Burgers’ Zoo maar ook het Dolfinarium is op nog geen veertig minuten rijafstand gelegen.

Nieuw aanbod
Landgoed De Scheleberg
4 personen
€ 165.750
Bekijk woning
Nieuw aanbod
Landgoed De Scheleberg
6 personen
Bouwjaar 2020
€ 267.750
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met Uwtweedehuismakelaar

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie over de recreatiewoningen.

Maak een afspraak

Adres
Immenweg 15
6741 KP Lunteren

Contactinformatie
T: 085 047 1603
E: verkoop@uwtweedehuismakelaar.nl