Zoeken

Camping Bergzicht

Twents heuvellandschap maakt Camping Bergzicht tot een plaatje

‘Het Dorp van de Vijf Heuvels’ wordt Markelo ook wel genoemd en wie op camping Bergzicht verblijft kijkt op dat heuvellandschap uit. Heuvels die voor de duidelijkheid niet in Limburg maar in Overijssels Twente zijn gesitueerd: de omgeving van Markelo leent zich voor inspirerende wandel-, fiets- en mountainbiketochten over de  Markelose Berg, De Hulpe, Herikerberg, Friezenberg, Kattenberg en Dingspelerberg.

Tel hierbij op het knusse karakter van het dorp zelf en verklaard is waarom Markelo een populaire vakantieplaats is in Nederland. Het dorp kent tientallen monumenten: boerderijen waaronder de zogeheten Museumboerderij, bijgebouwen, de Martinuskerk, het oude stationnetje, korenmolen De Hoop uit 1836, havezaten, landhuizen en grafvelden. Om op dat laatste in te haken: de omgeving van Markelo kent vele oorlogsmonumenten.

Het dorp geldt ook als ideale uitvalsbasis: Deventer, Hengelo en Zutphen liggen alle op een half uur rijafstand terwijl de Sallandse Heuvelrug en attractiepark Hellendoorn op 25 minuten rijden met de auto liggen. Een andere

Verkocht
Camping Bergzicht Markelo
4 personen
Bouwjaar 2014
€ 49.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met Uwtweedehuismakelaar

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie over de recreatiewoningen.

Maak een afspraak

Adres
Twikkelerweg 17
7475 ND Markelo

Contactinformatie
T: 085 047 1603
E: verkoop@uwtweedehuismakelaar.nl